Thuisfront Team

Vanuit Nederland zal ik gesteund worden door het thuisfront team. In deze rubriek stellen zij zich even voor.

 

Ronnie Bons  (voorzitter en PR)

“Ik ben de oudste zoon van Rianne.

Als kinderen horen wij al jaren de mooie verhalen die onze moeder mee naar huis brengt als ze het schip op is geweest. Het verlangen om dit werk vaker en langer te doen straalt er al een tijdje vanaf. Eigenlijk heeft ze het al jaren nergens anders over.

Ik denk dat ik namens alle kinderen spreek als ik zeg dat we ontzettend trots zijn dat onze moeder deze stap heeft durven nemen en zich in gaat zetten voor de goede zaak van Mercy Ships. Ik zal dus ook graag helpen om deze droom voor haar mogelijk te maken. Ook al betekent het dat we haar hier zullen moeten missen…”

 

Danielle Bons (algemeen)

“Ik ben de oudste dochter van Rianne

Al jaren heb je het nergens anders over en is het je droom longterm on board te gaan. Ik deel je liefde voor het prachtige Afrikaanse continent 🙂 

Wat fijn dat je op dit werelddeel je mag bezighouden met wat er écht toe doet in het leven en genieten van de fantastische mensen. Hopelijk kan je ook genieten  van de indrukwekkende natuur.

Zelf als dat betekent dat je je eerste kleinkind niet ziet opgroeien.

Mam, ik wens je een hele goede tijd en succes met je mooie werk! 😀 We gaan je missen!”

 

David Bons (algemeen)

“Ik ben de tweede zoon van Rianne

Je spreekt sinds je eerste tocht op Mercy Ships met zoveel passie over het werk dat jullie daar verrichten. Het is zwaar maar belonend werk, en het spreekt van overtuiging en doorzettingsvermogen om je nu voor 2 jaar in te zetten. Het is een bewonderenswaardige onderneming, zoveel achter te laten en op te geven om mensen te helpen die het nodig hebben. 

Ik vind het een prachtige zaak en je inzet fantastisch. Bloei, en maak de wereld mooier!”

 

Marieke Bons (algemeen)

“Ik ben de jongste dochter van Rianne.

Al een aantal keer is mijn moeder nu voor een paar weken of maanden naar Mercy Ships geweest. En het zijn niet zomaar de makkelijkste landen waar ze dan naar toe gaat. Sierra Leone, Congo, Madagaskar, Benin… Wanneer iedereen vrij neemt van werk om op een luxe vakantie te gaan, neemt zij vakantie en verlof op om al haar luxe, vrijheid en privacy in te leveren om de allerarmste daar te helpen. 

Veel van de mensen in deze arme landen lopen al hun hele leven lang rond met ernstige lichamelijke aandoeningen. Door Mercy Ships, en daarbij de hulp van mijn moeder, hebben deze mensen eindelijk de kans om aan deze ernstige lichamelijke aandoeningen geholpen te worden. 

Zodra Rianne weer in Nederland is, leeft ze al weer helemaal toe naar de volgende keer dat ze weer kan gaan. Eindelijk is het zover en heeft ze de knoop door durven hakken om echt alles hier in Nederland op te geven en voor langere tijd te vertrekken naar de boot. Er zijn maar weinig mensen met zo’n stoere moeder als ik, en ik ben dan ook super trots!”

 

Jannie van Barneveld  (gebed en ondersteuning)

“Ik wil Rianne graag steunen in het thuisfront. Ik ken haar sinds 1990. Het jaar, dat ik me bij de Bijbelkring aansloot. Wij komen een keer per 14 dagen een morgen bij elkaar om een Bijbelstudie te doen. Behalve in de zomermaanden. Daardoor hebben we een intensieve band met elkaar.

Rianne is een sterke vrouw, die veel meegemaakt heeft in haar leven. Maar ondanks alle tegenslagen is ze positief gebleven. Ik bewonder haar altijd om haar veerkracht. Wij weten al heel lang, dat het werken op Mercy Ships haar hart heeft. Dat heeft ze dus al diverse keren gedaan. Het geeft haar veel voldoening om in navolging van Christus dit werk te doen.”

 

Jannie van der kolk (gebed en ondersteuning)

“Ik ken Rianne al zo’n 25 jaar van de Bijbelstudie groep. Jaren waarin we lief en leed gedeeld hebben.  Ik vind het leuk om contact met haar te houden waar ze ook is. De basis is de verbondenheid die we hebben in de opdracht die we als christen hebben

Ik wil haar graag steunen en bidden voor zegen op haar werk bij Mercy Ships.”

 

Diny Mudde (gebed en ondersteuning)

 

Een reactie op “Thuisfront Team

  1. Jullie moeder is heel speciaal!
    Wat fijn dat jullie haar ook in de gelegenheid stellen om haar droom waar te maken.
    Ik hoop Rianne in november in Kameroen te treffen.
    Een echt strijdbaar thuisfront zijn jullie, veel zegen ook voor jullie werk toegewenst

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s